• Forsiden
  • Vi tilbyder
  • Joomla CMS hjemmeside

Hjemmeside med Joomla CMS og design

Det er ikke nemt at designe en både flot og brugervenlig hjemmeside. Det kræver analyser, stor erfaring og et godt øje for detaljer. Toolmaster.dk har over 11 års erfaring med opsætning af professionelle Joomla CMS hjemmesider, og er nogle af de førende i landet.
Se vores mange Joomla hjemmeside-referencer her.

Lad os lave jeres nye Joomla hjemmeside

I tæt samarbejde med jer designer og sammensætter vi jeres nye hjemmeside. Vi sætter fokus på jeres unikke behov samt brugervenlig funktionalitet til jeres kunder. Vores spidskompetence er at gennemskue de tekniske behov og på den måde vejlede jer til det administrativt mest simple setup – samtidig med størst mulig økonomisk besparelse.

Du slipper helt for licenser og betaler kun for den tid, vi bruger på implementering, design og support.

Joomla er verdens bedste og mest udbredte CMS

Med et "Content Management System" (CMS) styrer du nemt selv din hjemmeside og dens indhold via en internetbrowser hele døgnet, og uanset hvor du befinder dig. Du behøver ikke engang have teknisk snilde eller kunne kode. Der er endda en teksteditor, som du kender det fra Word, med genvejstaster.

Joomla CMS er gratis open source og uden årlige licenser. Joomla er meget skalerbart og kan derfor bruges til alle typer hjemmesider af private såvel som både små og store virksomheder.
Se her nogle eksempler på kendte Joomla hjemmesider. Her kan du læse hvorfor Joomla er det bedste CMS, og se de mange priser Joomla CMS har vundet gennem tiden.

De største fordele ved Joomla CMS er:Køh ny Joomla CMS hjemmeside med template og design

  • Det sparer meget udviklingstid
  • Det holder udviklingsprisen nede
  • Det giver jer flere værktøjer og muligheder
  • Det sikrer, at alle indholdssider står ens og flot
  • Gratis døgnsupport fra hele verden
  • Nemt at vedligeholde og sikkerhedsopdatere
  • Et af de mest prisvindende CMS-systemer
  • Et af de mest sikre og gennemtestede systemer

Her kan du læse mere om, hvorfor man skal vælge open source, og hvad fordelen er ved CMS-systemer.

Hjemmesider skal tage udgangspunkt i analyser

Før vi påbegynder implementeringen af hjemmesiden og dens design, laver vi en analyse af hjemmesidens tekniske og grafiske behov med opbygning ud fra din virksomhed og målgruppen. Dette sker bl.a. med wireframes, user experience (UX), farveassociation, visuel identitet og call-to-actions.

Det kalder vi ”behov og funktionalitet før design”, og herved undgår man at ende med en hjemmeside, som nok er flot, men som ingen alligevel helt kan finde ud af eller gider bruge. Det handler om at skabe salg.

Udvidelser og funktioner til din nye Joomla CMS hjemmeside

En af de store fordele ved et CMS er at det er nemt at funktionalitetsudvide. Der findes omkring titusind af eksisterende udvidelser. Det er fx muligt at udvide Joomla til også at være en webshop.
Joomla er et af de CMS-systemer, som kommer med flest medfølgende funktioner i grundsystemet. Her kan du se eksempler på Joomla udvidelsesmuligheder. Mangler du en bestemt eksisterende udvidelse eller funktion, kan vi implementere den til jer.

Design til din nye Joomla CMS hjemmeside

Når hjemmesidens tekniske funktioner er afklaret, kommer vi til designfasen. Med udgangspunkt i analysen og sidens behov, designer vi det perfekte webdesign til Joomla-hjemmesiden. Brugervenligheden og tydelige call-to-actions skal være i højsædet.

Designet er enten unikt lavet helt fra bunden af, eller det tager udgangspunkt i et eksisterende design (Joomla template), som tilpasses og gøres unikt med det formål at spare penge. Læs mere om udvikling af Joomla hjemmesidedesign her.

Vi designer gerne et moderne responsivt webdesign eller tilføjer et ekstra mini-design kun for mobile enheder. Så er hjemmesiden også optimeret til mobiltelefoner og tablets. Det betyder, at din nye hjemmeside altid ser godt ud, uanset om den besøges via computer, smartphone eller tablet. Læs mere om mobilhjemmesider og responsivt design her.

Vi holder jer I hånden og sikrer, at I kommer godt i gang

En hjemmeside, I ikke kan finde ud af at bruge, vil aldrig blive en succes. Det er derfor meget vigtig at klæde jer godt på til brugen af den nye Joomla hjemmeside. Dette gør vi bl.a. med:

Kontakt Toolmaster.dk for mere information, og få et hurtigt uforpligtende prisestimat af din nye Joomla CMS hjemmeside.

Udskriv Email

Åbningstider

Ring på telefon 2623 5224 inden for følgende tidsrum:

Mandag-Fredag: 09.00 til 16.00
Weekend: Lukket

Eller skriv os en e-mail på: 
info@toolmaster.dk

Om Toolmaster.dk

Toolmaster.dk er et Full-Service Joomla CMS webbureau med over 18 års erfaring.
Vi ligger i København. Vi blev etableret i 2004 og har arbejdet med Joomla CMS fra starten.
Vi tilbyder stort set alt inden for webløsninger, webshops og online markedsføring.

Vi støtter

Sponsor af den årlige danske
Er også med i selve bestyrelsen.